HAJUNPOISTO, OTSONOINTI JA DESINFIOINTOI

hajunpoisto, OTSONOINTI JA DESINFIOINTI

PR-Clean Oy tarjoaa laadukasta hajunpoisto-, otsonointi ja desinfiointipalvelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

HAJUNPOISTOKOHTEITA OVAT MM.

· Asunnot
· Autot
· Liikennevälineet
· Ravintolat
· Hotellit

· Kokoustilat
· Sairaalat
· Koulut
· Julkiset rakennukset

OTSONOINTI

Otsoni on 1500 kertaa tehokkaampi hapettaja kuin kloori, jota yleisesti käytetään desinfioinnissa. UV-säteilyllä tuotettu otsonointi on oikein käytettynä turvallinen tapa päästä eroon inhottavista ja pinttyneistä hajuista. Otsonointi toimii tehokkaasti mm. homeen, viemärin, kalman, liuottimien, tulipalon, kotieläinten, tupakan ym. hajun poistoon. Palvelemme Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. 

Otsonoinnissa ei käytetä kemikaaleja eikä sillä yritetä peittää hajuja. Prosessissa syntyy otsonin lisäksi lyhytaikaisia, korkeasti reaktiivisia hapettimia, jotka tehostavat puhdistusprosessia. Hajumolekyylien hajotessa muodostuu vaaratonta vesihöyryä, hiilidioksidia ja happea.

Otsoni on ihmisille, eläimille ja kasveille pieninä pitoisuuksina vaaratonta, mutta voimakkaasti otsonoidussa tilassa ei saa oleskella ja otsonoinnin jälkeisestä riittävästä tuuletuksesta on huolehdittava. Tarvittaessa mittaamme otsonipitoisuuden.

DESINFIOINTI

Suoritamme myös rakennusten, asuntojen, yleistilojen yms. desinfiointikäsittelyjä turvallisilla kvanttipohjaisilla aineilla. Kohteisiin, joihin kvanttipohjaiset desinfiointiaineet eivät tehoa (esim. lintuinfluenssa ja koronavirukset), käytämme aina kyseessä olevien bakteereihin ja viruksien tuhoamiseen soveltuvia aineita. Biosidejä käytämme aina harkitusti ja ohjeiden mukaisesti.

PYYDÄ TARJOUS 

HAJUNPOISTO, otsonointi ja desinfiointi VANTAA, HELSINKI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Laadukas ja turvallinen hajunpoisto, otsonointi, kalman hajun poisto ja desinfiointi mm. alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kerava, Hyvinkää, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Vihti, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko.