GRAFFITIEN POISTOT AMMATTITAIDOLLA

GRAFFItien JA TÖHERRYSTEN POISTO HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Useimmiten graffiti tai tagi on spraymaalia tai tussia, mutta myös muita maaleja ja värjääviä aineita käytetään graffitien teossa. Töherryksiä poistetaan erilaisin menetelmin tilanteen mukaan, kuitenkin aina pintoja säästäen. Ammattilaisemme osaavat arvioida kuhunkin kohteeseen yksilöllisesti parhaat työtavat ja käytettävät puhdistusaineet, joilla ei aiheuteta vahinkoa puhdistettavalle pinnalle. Vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito ja valikoidut, alan parhaat puhdistusaineet, työskentelytavat ja laitteet takaavat laadukkaan lopputuloksen. Huolehdimme graffitin/töherrysten poistot kaikista materiaaleista ja kaikilta pinnoilta sisällä ja ulkona. Tarjoamme graffitien / töherrysten poistot Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

KIINTEISTÖN SUOJAAMINEN GRAFFITEILTA JA TÖHERRYKSILTÄ

Töherrysalttiit pinnat kannattaa suojata graffitien varalta suoja-aineella. Suoja-aineen ansiosta töherrysten puhdistaminen käy nopeasti ja töherrykset irtoavat jopa ilman kemikaaleja. Suoja-aine on suunniteltu suojaamaan huokoisia pintoja muodostaen kestävän, värittömän kalvon pintaan, joka estää graffitien imeytymisen itse materiaaliin. Suojaus nopeuttaa ja helpottaa puhdistamista, ja säästää pintoja. Suojakäsittely tulee täten usein myös edullisemmaksi kuin jatkuva graffitien ja töherrysten poistattaminen ammattilaisella. Kiinteistön pintojen suojaaminen graffiteilta ammattitaidolla Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

PYYDÄ TARJOUS

MICROLAKKAUS (kestopinnoite)

PINNOITUS

GRAFFITIEN / töherrysten POISTO VANTAA, HELSINKI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Laadukkaat ja ammattitaitoiset graffitien poistot mm. alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kerava, Hyvinkää, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Vihti, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko.