VIEMÄREIDEN HUUHTELU JA TARKASTUSKUVAUS ALK. 590€ SIS. ALV

VIEMÄREIDEN HUUHTELU JA KUVAUS ALK. 590€ SIS. ALV

Tarjoamme omakotitalojen viemäreiden huuhtelua ja kuvausta tarjoushintaan 590€ sis. alv. Nyt on oikea hetki tarkistaa viemäreiden kunto. Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus on kotitalousvähennyskelpoista. 

Asunto osakeyhtiöille / taloyhtiöille tarjoamme myös viemäreiden huuhtelut ja tarkastuskuvaukset nyt edullisesti! Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

PYYDÄ TARJOUS 

PUTKIKUVAUKSET, PUTKIEN HUUHTELUT JA PUTKIEN PAIKANTAMINEN

Putkikuvaus eli viemärikuvaus on paras tapa tarkistaa putkien, viemäreiden, salaojien sadevesiviemäreiden ja -kaivojen kunto. Putki- ja viemärilinjojen kuntokartoitus tulisi tehdä viimeistään silloin, kun putkistojen laskennallinen käyttöikä on umpeutumassa. Kuntokartoitus paljastaa mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet jo ennen ongelmien ilmaantumista.

Usein viemäriputken kuvaus vaatii myös painehuuhtelun, jotta ongelman aiheuttajasta saataisiin riittävän tarkka ja selkeä kuva. Oma kuvausyksikkömme voi tarvittaessa suorittaa huuhtelutyön, eikä erillistä painehuuhteluautoa tarvita – tämä säästää kustannuksia ja nopeuttaa työn suorittamista. Teemme kuvauskohteesta kirjallisen raportin sähköisessä muodossa.

Käytössämme on nykyaikainen kalusto, jolla voidaan paikallistaa useimmat kiinteistöjen viemäriongelmat. Laitteillamme pystymme paikantamaan rakenteista ja maan alta kaikenlaiset putket (myös muoviset) sekä sähköjohdot. Viemäriongelmien paikantamisessa voidaan käyttää apuna myös savukoetta. Suoritamme myös jäätyneiden putkistojen sulatusta sekä vesikourujen ja rännien jäänpoistoa. Tarjoamme viemärin / putken kuvaus-, huuhtelu-, puhdistus- ja paikannuspalveluita Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme, kerromme mielellämme enemmän toimintatavastamme ja annamme tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasti.

PYYDÄ TARJOUS 

SALAOJIEN PAIKANNUS

SALAOJIEN KUVAUS JA HUUHTELU

putkistokuvaukset, huuhtelu ja paikantaminen

Laadukas ja ammattitaitoinen putkien / viemärien kuvaus, huuhtelu, puhdistus ja paikantaminen mm. alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kerava, Hyvinkää, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Vihti, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko.