LAADUKKAAT ERIKOISPESUT UUDENMAAN ALUEELLA

ERIKOISPESUT Helsinki, espoo, vantaa JA UUSIMAA

Liikkuva kalustomme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet puhdistustyöhön asiakkaan luona sovitusti. Monitoimipesuautollamme voimme suorittaa työkoneiden, maanrakennuskoneiden, konttien, parakkien, linja- ja kuorma-autojen sekä muiden koneiden ja laitteiden pesut maastossa, työmaalla tai muualla asiakkaan luona. Tarjoamme mm. kuumavesipainepesut (500 bar), suurtehopumppaukset, viemärien huuhtelut ja putkistojen avaukset sekä sulatukset Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Automme on riippumaton sähkö- ja vesiliitännöistä.

Jos pesukohde on siirrettävissä, eikä pesua voi suorittaa paikan päällä, voidaan pesutyö suorittaa toimipaikkamme tarkoituksenmukaisissa tiloissa jossa on mm. pesuveden talteenottomahdollisuus ja toimittaminen vaarallisen jätteen käsittelylaitokseen.

PALVELUIHIMME KUULUVAT MM.

· Kuumavesipainepesut asiakkaiden eri kohteissa
· Maansiirtokoneiden ja kaivinkoneiden pesut
· Konttipesut
· Venepesut
· Työmaaparakkien pesut

· Metalliteollisuuden konepesut
· Konevuokraamojen laitteiden pesut
· Linja- ja kuorma-autojen pesut
· Kivijalostusteollisuuden koneiden ja laitteiden pesut
· Ilmastointilaitteiden ulkoyksikköjen lauhduttiminen pesut

PYYDÄ TARJOUS 

Lentokentän pesu

Liukuportaiden pesu

LAIVAPESUT

TYÖKONEIDEN PESUT

ERIKOISPESUT Vantaa, Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa

Laadukkaat ja ammattitaitoiset erikoispesut (esim. laivapesut, työkoneiden pesut, venepesut ja konttipesut) mm. alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kerava, Hyvinkää, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Vihti, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko.