JULKISIVUPESUT KAIKKIIN KOHTEISIIN 

JULKISIVUPESUT HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Ilmansaasteet sekä orgaaniset epäpuhtaudet, esim. puna- ja viherlevä, tarttuvat kiinteistön julkisivuun ja kattoon aiheuttaen pinnoitusmateriaalien vaurioitumista ja likaantumista. Ne tekevät myös julkisivusta ja katosta epäsiistin näköisen, mikä alentaa kiinteistön arvoa.

Huoltamalla ja pesemällä talon julkisivua säännöllisesti voidaan hidastaa seinien pintojen kulumista, mikä puolestaan pidentää niiden teknistä käyttöikää.Monesti kohteet ovat liikenteen ja korkeutensa takia hankalia. Etenkin tällaisissa kohteissa korostuu yli 30-vuotinen ammattitaitomme.

Julkisivupesuissa käyttämämme ympäristöystävälliset pesuaineet soveltuvat mikrobikasvustojen (levän, homeen, sammaleen, jäkälän) biologiseen tuhoamiseen ja poistoon katolta, esim. puu-, tiili-, betoni-, harkko-, muovi- ja peltipinnoilta antaen pitkäaikaisen ehkäisevän vaikutuksen kasvustoa vastaan. Liuos antaa myös erinomaisen lahosuojan puupinnoilla käytettäessä.

Otamme mielellämme vastaan myös haastavat kohteet. Tarvittaessa hankimme viranomais- ym. tarvittavat luvat. Tarjoamme julkisivupesut Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

JULKISIVUPESUIHIMME LUKEUTUVAT MM.

· Julkisivupesut
· Teollisuuspesut
· Kattopesut
· Pihojen, pihalaattojen ja kivetysten pesut

· Porrassyvennysten pesut
· Jätekatosten pesut
· Levänpoistot, estokäsittely

PYYDÄ TARJOUS 

JULKISIVUN PESUA TEOLLISUUSKIINTEISTÖISSÄ

JULKISIVUN PESUA kerrostalossa

JULKISIVUN PESUA HENKILÖNOSTIMELLA

KATUKIVETYSTEN PESUa

JULKISIVUJEN PESUT VANTAA, HELSINKI, ESPOO JA KOKO UUSIMAA

Laadukkaat ja ammattitaitoiset julkisivupesut mm. alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Kauniainen, Kerava, Hyvinkää, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Vihti, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko.