Ylläpidä ja nosta kiinteistösi

arvoa palveluidemme avulla

Putkikuvaus, Viemärikuvaus ja viemärihuolto

Putkikuvaus (viemärikuvaus) on paras tapa tarkistaa viemäreiden, salaojien sadevesiviemäreiden ja -kaivojen kunto.

 

Putki- ja viemärilinjojen kuntokartoitus tulisi tehdä viimeistään silloin, kun putkistojen laskennallinen käyttöikä on umpeutumassa. Näin kuntokartoitoitus paljastaa mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet jo ennen ongelmien ilmaantumista.

 

Käytössämme on nykyaikainen kalusto jolla voidaanpaikallistaa useimmat kiinteistöjen viemäriongelmat.

 

Viemäriputken kuvaus vaatii usein myös painehuuhtelun, jotta ongelman aiheuttajasta saataisiin riittävän tarkka ja selkeä kuva.

 

Kuvausyksikömme voi tarvittaessa suorittaa huuhtelutyön, eikä erillistä painehuuhteluautoa tarvita, mikä säästää kustannuksia ja nopeuttaa työn suorittamista.

Kirjallinen raportti

Kuvauskohteesta teemme kirjallisen raportin sähköisessä muodossa ja tarvittaessa DVD- / muistitikkutallenteena.

Putkien ja viemäreiden paikantaminen

Laitteillamme pystymme paikantamaan rakenteista ja maanalta kaikenlaiset putket (myös muoviset) sekä sähköjohdot. Viemäriongelmien paikantamisessa voidaan käyttää apuna myös väripanoksia ja savukoetta. Suoritamme myös jäätyneiden putkistojen sulatusta, vesikourujen ja rännien jäänpoistoa.

Viemärikuvaukset ja viemärihuollot mm. alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi ja Hyvinkää

Laadukasta palvelua ja puhtaampia pintoja jo neljännesvuosisata!

PR-CLEAN OY                     Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy