Ylläpidä ja nosta kiinteistösi

arvoa palveluidemme avulla

Vesihiekka- ja soodapuhallus

Käytössämme on kevytkuorma-auton alustalle rakennettu vesihiekka- ja soodapuhallus-yksikkö, joilla voidaan suorittaa mitä erilaisimpien kohteiden pölytön, turvallinen ja ympäristöystävällinen pintakäsittely asiakkaan kohteessa.

 

Ammattilaisemme osaavat valita vuosien kokemuksella jokaisen kohteen materiaaleille sopivimmat työmenetelmät. Puhallusaineena voidaan käyttää kaikkia tunnettuja materiaaleja mm. lasimurskaa.

Soodapuhallus on menetelmä, jolla käsiteltävältä pinnalta voidaan poistaa likaa, vanhoja

pintakäsittelyaineita sekä lähes mitä tahansa muita kerroksia ja kerrostumia. Soodapuhalluslaitteella

ruiskutetaan natriumbikarbonaattikiteitä eli ruokasoodaa, puhdistettavalle pinnalle.

 

Menetelmä on hellävarainen, ja ympäristöystävällinen, eikä vahingoita puhdistettavaa pintaa. Tämä perustuu soodakiteen pehmeään rakenteeseen. Tämä mahdollistaa soodapuhalluksen käytön myös pinnoilla, joita hiominen voisi vahingoittaa. Esimerkiksi alumiini, ruostumaton teräs, tiili, kivi, lasi, lasikuitu, puu, muovit, laakerit ja tiivisteet voidaan käsitellä soodapuhaltamalla.

 

Soodapuhalluksella ei ole materiaalista riippuen ollenkaan tai juurikaan vaikutusta metallurgiseen rakenteeseen. Tällöin voidaan puhaltaa ohuitakin kappaleita eikä kappaleessa tapahdu kylmämuovautumista.

 

Soodakiteet suihkutetaan käsiteltävään pintaan paineilman avulla. Soodakiteet räjähtävät iskeytyessään kappaleen pintaan ja tästä syntyvä energia irrottaa halutut kerrokset.

 

 

(Lähde: Wikipedia)

Yleisiä käyttökohteita ovat mm:

  • Kaikki julkisivumateriaalit
  • Rautarakenteet
  • Puu- ja lasipinnat
  • Veneiden pohjat (kaikki materiaalit)
  • Patsaat ja muistomerkit
  • Sillat, tunnelit, alikulkukäytävät, meluaidat
  • Graffitit- ja töherrykset
  • Palosaneerauskohteet

Lisätietoja soodapuhalluksesta:

Tarjoamme vesihiekka- ja soodapuhallukset mm. alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi ja Hyvinkää

Laadukasta palvelua ja puhtaampia pintoja jo neljännesvuosisata!

PR-CLEAN OY                     Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy