Ylläpidä ja nosta kiinteistösi

arvoa palveluidemme avulla

Palosaneeraukset

Asuin- ja liikehuoneistopalot ovat maassamme valitettavan yleisiä. Useimmat tulipalot saavat alkunsa viallisista sähkölaitteista.

 

Palovaroittimien käyttö on edullisin ja vaivattomin tapa ennaltaehkäistä henkilövahinkoja. Muistathan tarkistaa palovaroittimiesi paristojen kunnon säännöllisesti! Ollessasi pidemmän aikaa pois asunnostasi on syytä kytkeä tarpeettomat sähkölaitteet irti sähköverkosta.

 

Palokunnan ja muiden viranomaisten jälkeen aloittaa työnsä palovahinkoihin erikoistunut yritys. Toimimalla nopeasti ja suorittamalla oikeat toimeenpiteet, estetään mahdollisten lisävahinkojen synty.

 

PR-Clean Oy tarjoaa palovahinko-asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelun, jolloin asiakas saa palopaikan puhdistuksen lisäksi myös korjauspalvelut.

Työn eteneminen

Toimeksiannon saatuamme, suoritamme palopaikalla tarvittavat suojaus- ja raivaustyöt. Tämän jälkeen palopaikka puhdistetaan, jotta nähdään korjausrakentamisen tarve.

 

Palossa säilynyt, puhdistuskelpoinen irtaimisto siirretään PR-Clean Oy:n tiloihin puhdistusta ja palopaikan korjauksen aikaista varastointia varten. Tekstiilit, kodinkoneet, taide-esineet ym. erikoisosaamista vaativa irtaimisto toimitetaan yhteistyökumppaneillemme. Näin toimimalla varmistamme esineidesi parhaan mahdollisen kunnostuksen.

 

PR-Clean Oy tekee yhteistyötä myös usean eri vakuutusyhtiön kanssa.

Viemärikuvaukset ja viemärihuollot mm. alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi ja Hyvinkää

Laadukasta palvelua ja puhtaampia pintoja jo neljännesvuosisata!

PR-CLEAN OY                     Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy