Ylläpidä ja nosta kiinteistösi

arvoa palveluidemme avulla

Hajunpoistot, desinfiointi ja otsonointi

Otsoni on 1500 kertaa tehokkaampi hapettaja kuin kloori, jota yleisesti käytetään desinfioinnissa. UV-säteilyllä tuotettu otsonointi on oikein käytettynä turvallinen tapa päästä eroon kiusallisista hajuista.

 

Otsonoinnissa ei käytetä kemikaaleja eikä yritetä peittää hajuja. Prosessissa syntyy otsonin lisäksi lyhytaikaisia, korkeasti reaktiivisia hapettimia, jotka tehostavat puhdistusprosessia. Hajumolekyylien hajotessa muodostuu vaaratonta vesihöyryä, hiilidioksidia ja happea.

 

Menetelmä toimii tehokkaasti mm. homeen-, viemärin-, kalman-, liuottimien-, tulipalojen-, kotieläinten-, tupakan-,sekä kaikki muutkin asukkaiden aiheuttamien hajujen poistoon . Hajujen poistokohteita ovat mm. asunnot, autot, liikennevälineet, ravintolat, hotellit, kokoustilat, sairaalat, koulut ja julkiset rakennukset.

Hajunpoistot, desinfiointi ja otsonointi

 

Myös ilmastointikanavat ja laitteet voidaan normaalin puhdistuksen yhteydessä desinfioida helposti otsonilla, jolloin poistetaan kaikki tauteja ja hajuhaittoja aiheuttavat mikrobit sekä homeitiöt ja näin saadaan aikaan terveellisempi, puhtaampi ja raikkaampi sisäilma.

Itse toimenpide on yksinkertaista toteuttaa

Paikalle tuodaan otsonigeneraattori, joka toimii verkkovirralla. Kussakin tapauksessa arvioidaan

otsonoinnin tarve ja laite säädetään sen mukaisesti tuottamaan tarvittava määrä otsonia.

 

Otsoni on ihmisille, eläimille ja kasveille pieninä pitoisuuksina vaaratonta,mutta

voimakkaasti otsonoidussa tilassa ei saa oleskella.

 

Suoritamme myös rakennusten ym. desinfiointikäsittelyjä turvallisilla kvanttipohjaisilla aineilla. Kohteisiin joihin kvanttipohjaiset desinfiointiaineet eivät tehoa (esim. lintuinfluenssa) käytämme niihin soveltuvia aineita

Tarjoamme hajunpoistoa mm. alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi ja Hyvinkää

PR-CLEAN OY                     Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy