Ylläpidä ja nosta kiinteistösi

arvoa palveluidemme avulla

Graffitin poisto ja pintojen suojaus

Teemme graffitin poistot / töherrysten poistot kaikista materiaaleista mihin töherryksiä ilmaantuu.

 

Yleensä graffiti tai tagi on spraymaalia tai tussia, mutta myös muita maaleja ja värjääviä aineita käytetään. Töherryksiä poistetaan erilaisin menetelmin tilanteen mukaan, pintoja säästäen. Ammattilaisemme osaavat arvioida parhaat työtavat ja käytettävät puhdistusaineet, joilla ei aiheuteta vahinkoa puhdistettavalle pinnalle ja puhdistus on helppoa.

 

Vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito ja valikoidut, alan parhaat aineet, työskentelytavat ja laitteet takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Pintojen suojaus töherryksiltä

Töherrysalttiit pinnat kannattaa suojata töherrysten varalta suoja-aineella, jolloin itse puhdistaminen on nopeaa ja töherrykset irtoavat jopa ilman kemikaaleja.

 

Suoja-aine on suunniteltu suojaamaan huokoisia pintoja, muodostamalla kestävän, liukumattoman, värittömän kalvon pintaan, joka estää graffitien ja tussien imeytymisen itse materiaaliin asti.

 

Suojaus nopeuttaa ja helpottaa puhdistamista, mikä on sekä taloudellisesti, että pintamateriaalin kestävyyden kannalta edullista.

Tarjoamme graffittien poistoa mm. alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi ja Hyvinkää

PR-CLEAN OY                     Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                     Kotisivujen grafiikka ja kuvankäsittely: Mainostoimisto Grand Art Oy